PIGMENTIT

PHIBROWS SUPER PIGMENT

PhiBrowsin uusi SUPER -microbladingkaava on PhiAcademyn kehittämä viidennen sukupolven pigmenttisarja. Alkuperäistä synteettistä microblading -reseptiä on paranneltu neljä kertaa viimeisen kahden vuoden aikana. SUPER on markkinoiden ensimmäinen pigmentti, jolle valmistaja antaa sävynsäilyvyystakuun, eli sävy ei muutu iholla paranemisen jälkeen ajan myötä.

 

SUPER -microblading -resepti on kehitetty korkeiden eurooppalaisten puhtautta ja pysyvyyttä koskevien standardien ja vaatimusten mukaisesti. Lisäksi tuote ei sisällä alkoholia, ei tunkeudu kudoksen ympäröivien solujen seinämien läpi, eikä pigmentti leviä ihon alla. Korkean laadun ansiosta microblade -jäljet säilyvät ohuina ja selkeinä pitkään. PhiBrow:in kaikkien SUPER -sävypigmenttien tasainen pysyvyys estää kulmien muuttumisen punertaviksi, violeteiksi tai harmaiksi.

 

Kapillaarivaikutus aiheuttaa yleensä nestemäisten väriaineiden liukumisen terän neuloja pitkin ylöspäin ja tämän takia väri ei tartu niin hyvin ihoon. Kuitenkin SUPER -reseptin ainutlaatuinen koostumus on äärimmäisen tiheää, jolloin hunajaefekti pitää aineen tiivisti microblading -terän kärjessä ja parantaa tulosta. Erityiset ainesosat estävät pigmentin tunnistautumista elimistön ulkopuoliseksi aineeksi ja tämän ansiosta makrofagit eivät poista pigmentin määrää käsitellyltä alueelta.

 

Phibrow -pigmentit ovat hypoallergeenisiä eikä niitä ole koskaan testattu eläimillä, eikä tulla koskaan testaamaankaan.

OTA YHTEYTTÄ

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi hoitoihin. Luodaan kasvoillesi upea ilme, joka kuvastaa persoonaasi ja kauneuttasi luonnollisella tavalla. Varaa aika, lähetä viesti yhteydenottolomakkeen kautta tai soita. Ollaan kuulolla! 

DAINA BEAUTY T:MI

 

​Microblading, kestopigmentointi, tatuoinninpoisto

Junnilantie 1, 20320 Raisio
040 937 3379

info@dainabeauty.fi

Y-tunnus 2644554-2

Bussit: 300,301,2,2c ja 2a

AUKIOLOAJAT

 

Maanantai - Perjantai

klo 10.00 - 18.00

  • Valkoinen Facebook -ikoni
  • Valkoinen Instagram -ikoni

YHTEYDENOTTOLOMAKE

2021 © Daina Beauty T:mi | Tietosuoja | Design by AnnaS.