DainaBeauty -logo

PIGMENTIT

PHIBROWS SUPER PIGMENT

PhiBrowsin uusi SUPER -microbladingkaava on PhiAcademyn kehittämä viidennen sukupolven pigmenttisarja. Alkuperäistä synteettistä microblading -reseptiä on paranneltu neljä kertaa viimeisen kahden vuoden aikana. SUPER on markkinoiden ensimmäinen pigmentti, jolle valmistaja antaa sävynsäilyvyystakuun, eli sävy ei muutu iholla paranemisen jälkeen ajan myötä.

 

SUPER -microblading -resepti on kehitetty korkeiden eurooppalaisten puhtautta ja pysyvyyttä koskevien standardien ja vaatimusten mukaisesti. Lisäksi tuote ei sisällä alkoholia, ei tunkeudu kudoksen ympäröivien solujen seinämien läpi, eikä pigmentti leviä ihon alla. Korkean laadun ansiosta microblade -jäljet säilyvät ohuina ja selkeinä pitkään. PhiBrow:in kaikkien SUPER -sävypigmenttien tasainen pysyvyys estää kulmien muuttumisen punertaviksi, violeteiksi tai harmaiksi.

 

Kapillaarivaikutus aiheuttaa yleensä nestemäisten väriaineiden liukumisen terän neuloja pitkin ylöspäin ja tämän takia väri ei tartu niin hyvin ihoon. Kuitenkin SUPER -reseptin ainutlaatuinen koostumus on äärimmäisen tiheää, jolloin hunajaefekti pitää aineen tiivisti microblading -terän kärjessä ja parantaa tulosta. Erityiset ainesosat estävät pigmentin tunnistautumista elimistön ulkopuoliseksi aineeksi ja tämän ansiosta makrofagit eivät poista pigmentin määrää käsitellyltä alueelta.

 

Phibrow -pigmentit ovat hypoallergeenisiä eikä niitä ole koskaan testattu eläimillä, eikä tulla koskaan testaamaankaan.

PhiBrows Super -pigmentti

COLOR® -PIGMENTIT

Uudet Swiss Color® -pigmentit ovat ECHAn vaatimuksen mukaiset, täyttävät REACH-asetuksen ja yksilöllisesti sekoitettavissa toistensa kanssa. Ensimmäisenä maailmassa tarjoamme mahdollisuuden muokata pigmentin koostumusta kaikkiin kestopigmentointi- ja microblading-käsittelyihin!

 

Brow Pigments -kulmapigmentit

Kulmapigmentit sopivat kaikkiin kestopigmentointi- ja microblading-tekniikoihin kulmakarvoille. Niille ominaista on tasainen ja samettinen koostumus. Kulmapigmenttien värikoostumus on tasainen ja silkkinen, mikä lyhentää työstöaikaa pigmentoidessa. Pigmenteille ominaista on myös korkea väritiheys, joka tarkoittaa, että ihanteellinen värikylläisyys saadaan aikaan nopeasti. Kaikki kulmapigmentit ovat vapaita titaanidioksidista, rautaoksideista, NDELAsta, tartratsiinista, PAH-yhdisteistä, alkoholista, atsoväreistä sekä hajusteista ja säilöntäaineista.Välitän sinulle Book Salongin ohje miten upottaa ja päivittää tiedot.

 

Lip Pigments -huulipigmentit

Maailmanluokkaisten huulipigmenttiemme ansiosta pystyt luomaan henkeäsalpaavia lopputuloksia asiakkaillesi.

Swiss Color® -huulipigmenttimme samettisen värikylläisillä koostumuksillaan sopivat ihanteellisesti huulten herkälle iholle. Pigmenttejä on erityisen helppo työstää ihoon ja ne mahdollistavat välittömän ihon asettumisen ihoon. Ensimmäisen käsittelyn jälkeen 70% pigmentistä pysyy ihossa. Tällä sarjalla voit tehdä erilaisia varjostustekniikoita, kuten Lip Blush, Ombré, Pixel, Magic shading, Powder ja Pearl, kuten myös sensaatiomaisia muotoilevia pigmentaatioita. Huulipigmenttejä voidaan käyttää puhtaana tai sekoitettuna, jättäen paljon tilaa asiakkaan yksilöllisille toiveille.

 

Eyeliner Pigments -eyeliner-pigmentit

Syvät ja värikylläiset lopputulokset eyeliner-käsittelyihisi. Swiss Color® on kehittänyt tämän sarjan mustia pigmenttejä ilman rautaoksideja. Erittäin puhtailla pigmenteillään eyeliner-kokoelmamme tarjoaa korkeinta laatustandardia, joka vakuuttaa sekä sinut että asiakkaasi: optimoitu raekoko, korkea pigmenttitiheys, värin asettumisen nopeus ja maksimaalinen pigmentin pysyvyys ihossa. Kuten kaikki pigmenttimme, nämä syvät mustat sävyt ovat vapaita rautaoksideista ja raskasmetalleista. Ainoastaan täysin synteettisiä pigmenttejä korkealaatuisilla raaka-aineita, jotka on testattu itsenäisillä akkreditoiduilla laboratoioilla, käytetään valmistuksessa.

(Teksti lainattu: Swiss Color®)

Daia Beauty - orkideat - ota yhteyttä